over mij

missie en visie

Mensen helpen om in beweging te komen en laten groeien is wat mij drijft. Ik gun het iedereen om zich te blijven ontwikkelen en groeien. Daar wil ik aan bijdragen door mensen te coachen en samen te bewegen. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen blijvend in beweging te krijgen. 

Beweging brengt je verder! En daar wil ik anderen graag bij ondersteunen / begeleiden. Fysieke beweging zorgt ervoor dat je je lichamelijk lekkerder voelt en in contact blijft met dat wat belangrijk is. Mentale beweging, innerlijke beweging zorgt voor ontwikkeling.

wie ben ik

Ik ben getrouwd met Jasper en samen hebben wij twee zoons, Joris (9) en Ludo (6). 

Beweging is voor mij belangrijk. Fysieke beweging zorgt ervoor dat ik me lichamelijk lekker voel, in contact blijf met dat wat voor mij belangrijk is. Mentale beweging, innerlijke beweging zorgt ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Die ontwikkeling kan van alles zijn; een nieuwe opleiding, dat ik mentaal uitgedaagd word of een Wim Hof workshop waar ik ontdek wat een ijsbad me brengt.

ervaring

Mijn ervaringen heb ik opgedaan op heel uiteenlopende werkplekken; onderwijs, gevangeniswezen, re-integratie bij UW, trainer en coach bij Gewoon HR en VodafoneZiggo. Daardoor heb ik geleerd met veel verschillende mensen om te gaan qua opleiding en achtergrond. Ik kan goed schakelen en aanpassen waar nodig. Ik doe dat wat werkt. Daar voeg ik alle kennis van gevolgde opleidingen aan toe. 

  • Opleidingen en certificaten

    • Stress en Burn-out coach, HRD Academy
    • Runningtherapie, Sonnevelt opleidingen
    • Bewust Hardlopen,  ReActive
    • Trainer met ziel en zakelijkheid, Blankestijn en Partners

vitaliteit, hardlopen, training

'Lucie kan haar aandacht goed verdelen. Ze is geconcentreerd en doortastend in haar coaching. Ik hou van haar confronterende en uitnodigende vragen.'

-anoniem-