Bewust Hardlopen

Laat je begeleiden door een running therapeut

Bewust Hardlopen is een hardlooptraining waar je leert om efficiënter en met minder belasting te lopen. Door te starten vanaf de basis en je houding te oefenen, train je voor jou de meest optimale loophouding. Het Bewust hardlopen traject bestaat uit 5 techniektrainingen in combinatie met een uitgebreide loopanalyse. Hierbij wordt jouw looptechniek gefilmd en analyseren we achteraf de opgenomen beelden. Uiteraard let ik als running therapeut ook op je ademhaling en lichaamsbewustzijn. Bewust Hardlopen draagt bij aan meer plezier in het hardlopen en het creëren van meer zelfvertrouwen.

De trainingen worden aangeboden in Utrecht en omgeving. De locatie bepalen we in overleg.

Loop analyse

Tarieven hardlooptrainingen

  • Hardlooptraining individueel: € 45,- per training.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Vergoedingen:

Verzekering: ik ben geregistreerd als runningtherapeut bij de Beroepsvereniging van running therapeuten (BRTN). Een aantal verzekeraars vergoeden de kosten van runningtherapie (gedeeltelijk) en Mindful Run. Informeer dus zeker bij je ziektekostenverzekeraar of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding in het kader van gezondheid- en beweegprogramma’s.

Eigen bedrijf: ben je zelfstandige dan kan je de kosten van coaching en runningtherapie aftrekken als 'coachen/ persoonlijke ontwikkeling'.

Werkgever: je werkgever is mogelijk bereid om de kosten van coaching/runningtherapie te vergoeden. Dit kan in geval van burn-out zijn als je bent uitgevallen en (deels) arbeidsongeschikt thuis bent maar ook preventief bij stress- gerelateerde klachten. Werk je nog wel maar heb je stress-gerelateerde klachten? Informeer dan of je preventief de Runningtherapie mag volgen. Ook je scholings-/ontwikkelbudget mag soms ingezet worden voor coaching of runningtherapie. Informeer bij je werkgever/ HR naar de mogelijkheden.

Zo hebben anderen mijn individuele hardlooptrainingen ervaren:

Ik had een intake + 5 individuele trainingen met Lucie gericht om mijn techniek, houding en ademhaling tijdens het hardlopen te verbeteren. Naast de tips en oefeningen bij het hardlopen, voegde Lucie bij de trainingen balans en kracht oefeningen voor de specifieke spiergroepen die relevant in zijn algemeen voor hardlopers zijn, maar ook voor de specifieke spiergroepen die voor mijn persoonlijk van belang zijn. Lucie is een trainer met veel kennis en ervaring. Ze is enorm betrokken, gemotiveerd, en doelgericht om in zijn/haar specifieke situatie te helpen groeien en het meest uit zichzelf te halen. Ze is makkelijk om mee te praten en lopen. Een uur van de training gaf me altijd boordevol energie en plezier door de week heen! Kortom, ik beveel Lucie van harte aan!“

Wil je ontdekken voor welke hardlooptrainingen je nog meer bij mij terecht kunt?
Misschien is Lekker lopen met Lucie of Runningtherapie wel iets voor jou!