Geef ruimte aan je IK (-igai)

Geef ruimte aan je IK (-igai), ga op zoek naar je kern

Een van de trainingen die je bij mij kunt volgen, heeft de titel Geef ruimte aan je IK (-igai). In deze training ga je op zoek naar je Ikigai: naar de reden waarom je elke dag opstaat, naar dat waar jij echt vrolijk en gelukkig van wordt en naar de reden waarom je hier op aarde bent. Je gaat dus op zoek naar je kern. De training Geef ruimte aan je IK (-igai) richt zich zowel op werk- als op privégebied. We maken gebruik van de verbonden ademhaling om ruimte te maken en dichter bij je kern te komen. Vanuit daar ontvouwt je ikigai zich als vanzelf. De trainingen bestaan onder andere uit ademsessies, Ikigai theorie en oefeningen die je helpen op een praktische manier op zoek te gaan naar jouw Ikigai, het lopen van een creatiespiraal en het maken van een actieplan. De trainingen worden afgesloten met een… verrassing!

De trainingen kunnen worden gegeven in een locatie in de regio Utrecht maar het behoort ook tot de mogelijkheden om groepstrainingen op locatie aan te bieden. Geef gerust aan wat je wensen hierin zijn. Geef ruimte aan je IK (-igai) wordt groepsgewijs aangeboden maar het behoort ook tot de mogelijkheden om op individuele basis een ikigai workshop te volgen.

ikigai model

Tarieven Geef ruimte aan je IK (-igai) training

  • Particulier € 359,-
  • ZZP € 359,- (excl. 21 % BTW)
  • Werkgever € 429,- (excl. 21% BTW)

 

Zo hebben anderen deze Ikigai training ervaren:

Weet je niet zo goed wat je echt wil in het leven, dan is deze cursus echt iets voor jou. Aan de hand van ademhalingstechnieken en ikigai-opdrachten ga je op zoek naar jouw innerlijke wensen en maakt deze zichtbaar. Ik heb nu een stuk helderder wat ik wil op het gebied van werk. Dromen die ik niet wist dat ik ze had kwamen tot uiting en ik kreeg de handvatten om hier concreet mee aan de slag te gaan. Dit alles in een open en veilige omgeving.“

 

Andere trainingen en workshops gericht op stress en burn-out preventie waarvoor je bij mij terecht kunt zijn: