Lekker lopen met Lucie

Lekker lopen met Lucie is een perfecte hardlooptraining voor mensen die eerder blessures hebben opgelopen of het hardlopen zelf niet opgebouwd krijgen. Bij deze training staat het plezier in het lopen voorop. In deze trainingen ligt het basistempo laag zodat je ruimte hebt om zelf te kiezen of je harder of zachter wil lopen.

Als Bewust Hardlooptrainer, Runningtherapeut, stress- en burnout coach en (voormalig) Mindful Run trainer richt ik me in de trainingen op het oefenen met ademhaling, leren kennen van je mogelijkheden en grenzen maar vooral ook plezier in het rennen ervaren.

Deze training wordt iedere donderdagavond gegeven.

Donderdagavond 20.00 uur

Het startpunt voor deze hardlooptrainingen is de ingang van camping Ganspoort. Je vindt deze plek aan de Helling 87, 3523 CB, Utrecht.

Ik start drie keer per jaar met een nieuwe groep.
In veel gevallen is dit meteen in het begin van het jaar (januari), ergens in het voorjaar (medio april) en ergens in het najaar (begin september). Je bent uiteraard ook van harte welkom om tussendoor bij ons aan te sluiten.

De eerste les die je meedoet zien we als een proefles. Die mag je volgen om te kijken of deze training bij je past.

De volgende hardloopgroep start op: 18 januari 2024

 

Tarief deelname hardlooptraining Lekker Lopen met Lucie

  • Tarief deelname Lekker lopen met Lucie: €125,- voor 11 lessen
  • Je betaalt vooraf voor het gehele seizoen

 

Vergoedingen:

Verzekering: ik ben geregistreerd als runningtherapeut bij de Beroepsvereniging van running therapeuten (BRTN). Een aantal verzekeraars vergoeden de kosten van runningtherapie (gedeeltelijk). Informeer dus zeker bij je ziektekostenverzekeraar of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding in het kader van gezondheid- en beweegprogramma’s.

Eigen bedrijf: ben je zelfstandige dan kan je de kosten van coaching en runningtherapie aftrekken als 'coachen/ persoonlijke ontwikkeling'.

Werkgever: je werkgever is mogelijk bereid om de kosten van coaching/runningtherapie te vergoeden. Dit kan in geval van burn-out zijn als je bent uitgevallen en (deels) arbeidsongeschikt thuis bent maar ook preventief bij stress- gerelateerde klachten. Werk je nog wel maar heb je stress-gerelateerde klachten? Informeer dan of je preventief de Runningtherapie mag volgen. Ook je scholings-/ontwikkelbudget mag soms ingezet worden voor coaching of runningtherapie. Informeer bij je werkgever/ HR naar de mogelijkheden.

Zo hebben anderen mijn hardlooptrainingen ervaren:

“Hardlopen wordt (weer) leuk met Lucie. Ze helpt je je obstakels te overwinnen, zowel fysiek als mentaal. Ik heb beter en bewuster leren hardlopen. Daarnaast heeft Lucie een rugzak vol technieken die ze inzet naar gelang je behoeften op dat moment. Lukt het een keer niet met hardlopen (om wat voor reden dan ook), dan heeft ze wel een andere oefening, iets wat op dat moment meer bij je past.“
Lekker lopen met een groep

Wil je ontdekken voor welke hardlooptrainingen je nog meer bij mij terecht kunt?
Misschien is Bewust hardlopen of Runningtherapie wel iets voor jou!