Wat beweegt mij?

Beweging brengt je verder! Dat is een van mijn overtuigingen.

Beweging brengt mij telkens weer op nieuwe plekken in mijn leven en daar wil ik anderen graag bij ondersteunen/begeleiden. Mijn doel is om mensen in beweging te krijgen en ze verder te laten groeien in hun ontwikkeling.

Mijn naam, Lucie, komt van het woord licht. (Zon)Licht heb je nodig om te groeien. Ik word blij van de zon! Word jij dat ook?

Missie en Visie

Mensen helpen om in beweging te komen en laten groeien, dat is wat mij drijft.

Ik gun het iedereen om zich te blijven ontwikkelen en groeien. Daar wil ik aan bijdragen door mensen te coachen en samen te bewegen. Beweging brengt je immers verder! Daarom zie ik het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen blijvend, vanuit ontspanning in beweging te krijgen. Fysieke beweging zorgt ervoor dat je je lichamelijk lekkerder voelt en in contact blijft met dat wat belangrijk voor je is. Mentale beweging (dus innerlijke beweging) zorgt voor ontwikkeling. Je moet dus doen wat voor je werkt en dat is voor iedereen verschillend. Het geeft mij voldoening om samen met jou te zoeken naar de bewegingen die het beste voor jou werken.

profielfoto lucie

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Jasper en samen hebben wij twee zoons, Joris en Ludo. Naast mijn werk houd ik van yoga, dansen, reizen, duiken, paardrijden, lekker (gezond) eten en uiteraard hardlopen. Het hardlopen doe ik al sinds mijn 16e! Op vakantie verken ik de eerste ochtend de omgeving door een rondje te gaan rennen. Daar geniet ik van, dat creëert voor mij het echte ontspannen vakantiegevoel. Ook voor mentale uitdagingen deins ik niet terug. Tijdens een Wim Hof workshop heb ik bijvoorbeeld ontdekt wat een ijsbad me brengt. Nog altijd maak ik graag dankbaar gebruik van deze inzichten zoals je kunt zien in onderstaande video.

Ervaring in mijn werk

Mijn ervaringen in dit werk heb ik opgedaan op heel uiteenlopende werkplekken, van het onderwijs tot en met Vodafone Ziggo. Daarnaast ben ik werkzaam geweest op de re-integratie afdeling bij het Utrechtse Werkbedrijf (UW) en ben ik trainer/coach geweest bij bedrijven als Gewoon HR. Deze ervaring heeft mij geleerd om te gaan met een grote diversiteit aan mensen op verschillende niveaus. Ik kan goed schakelen en aanpassen waar nodig. Ik stem af en doe dat wat werkt en wat nodig is. Daar voeg ik alle kennis van gevolgde opleidingen aan toe. De meest relevante opleidingen zijn:

  • Van Burn-out naar levenszin, Stream, Jane Coerts
  • Stress en burn-out coach, HRD Academy
  • Runningtherapie Sonnevelt opleidingen
  • Bewust Hardlopen, ReActive
  • Trainer met Ziel en Zakelijkheid, Blankestijn en Partners
  • Stephen Covey, 7 Habits of highly effective people
  • Professioneel Coach, Academie voor Psychodynamica
'Lucie kan haar aandacht goed verdelen. Ze is geconcentreerd en doortastend in haar coaching. Ik hou van haar confronterende en uitnodigende vragen.'
Anoniem
Foto van het duiken